• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Парламентські слухання щодо середньої освіти відбудуться 23 жовтня 2013 року

Парламентські слухання щодо середньої освіти відбудуться 23 жовтня 2013 року

2013-11-23

Парламентські слухання щодо середньої освіти відбудуться 23 жовтня 2013 року Верховна Рада України прийняла Постанову «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про проведення парламентських слухань на тему: «Доступність та якість загальної середньої освіти: стан і шляхи поліпшення» (щодо дати проведення).

Народні депутати ухвалили рішення провести парламентські слухання 23 жовтня 2013 року.

Парламентські слухання мають на меті визначення стратегічних напрямів державної політики щодо доступності та якості загальної середньої освіти, а також вироблення конкретних пропозицій щодо її поліпшення, донесення вказаної інформації до педагогічної, учнівської та батьківської громадськості, науковців. Постановою пропонується провести слухання у жовтні 2013 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України.

Для участі в слуханнях будуть запрошені представники Міністерства освіти і науки України, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, покликаних забезпечити реалізацію державної політики у сфері загальної середньої освіти, загальноосвітніх навчальних закладів, працівників педагогічних вищих навчальних закладів, громадських організацій, які працюють у сфері загальної середньої освіти, профільних наукових установ, науковців, експертів.
Звантажити документи postanova_vru_sluxannya.doc zmini-do-postanovi.doc

Кiлькiсть переглядiв: 288

Коментарi